Goed bezochte duivenmarkt

Ondanks de aanhoudende winterkou hebben toch weer veel belangstellenden onze duivenmarkt bezocht.
Dit jaar was het alweer voor de 20ste keer dat we deze markt organiseerden, en ieder jaar weer zien we bij de vele bezoekers ook steeds weer dezelfde gezichten.

Al sinds het 25-jarig bestaan van de vereniging in 1992 is deze markt een begrip in de wijde omgeving. Zelfs onze oosterburen weten ons te vinden om de goede duiven die er voor een zacht prijsje worden verkocht, mee te nemen naar huis. Mede hierdoor is deze markt ook voor de kleine beurs zo aantrekkelijk, omdat je voor een paar euro’s in het bezit kunt komen van zeer goede jonge duiven. Deze jonge duiven werden o.a. aangeboden door de leden van de Witpen, maar ook liefhebbers uit de verre omstreken van Hengevelde komen hier hun duiven aanbieden.

Dat deze duivenmarkt in de omtrek door velen wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat er prominente liefhebbers zijn, die spontaan een bon voor een jonge duif beschikbaar stellen. Deze bonnenverkoop heeft om 10.30uur plaatsgevonden in het clubgebouw.

Wij als vereniging proberen op deze manier een positieve uitstraling te geven aan de duivensport, waarbij gezelligheid voorop staat, ook voor de niet-duivenmelkers.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.