22 Maart 2020 Duivenmarkt Hengevelde

Ook dit jaar organiseren we onze jaarlijkse duivenmarkt bij ons clublokaal aan de Needsestraat in Hengevelde de aanvang is om 8.00 uur, de entree en de koffie met krentewegge is ook nu weer gratis.

Ieder jaar komen vele liefhebbers naar Hengevelde om er een paar jonge duiven te kopen of te verkopen de markt is echt voor liefhebbers met een kleine beurs. En het allerbelangrijkst is, dat de meerderheid komt voor de gezelligheid, voor de contacten met collega-liefhebbers, en voor het “melken”.
Traditioneel wordt er tijdens de markt een bonnenverkoop gehouden van kampioenen uit de regio, ook uit de rest van Nederland en het buitenland worden er bonnen geschonken. De opbrengst van de bonnen verkoop komt t.g.v de vereniging maar ook 1/3 (met een minimum van 1000 euro) gaat naar het goede doel dit jaar naar het PRINSES BEATRIXFONDS. De 1000 euro is reeds al overgemaakt naar de actie Mees tegen SMA / SMA de wereld uit (Klik hier voor de bon en meer informatie! )

Mocht er liefhebbers zijn die de witpen en het beatrixfonds een warm hart toedragen en hiervoor een bon beschikbaar willen stellen kunnen hierover contact opnemen met onderstaande contact persoon. De voorverkoop van bonnen zal plaats vinden van 6 t/m 20 maart 2020 op Duivennet.nl. De eindverkoop is tijdens de markt op zondag 22 maart 2020 om 10.00 uur in ons clubgebouw aan de Needsestraat 2c in Hengevelde.
Voor degene die jonge duiven op de markt willen verkopen moeten de duiven in het weekend van 25/26 januari 2020 worden gekoppeld.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Rupert 06-20337260 of email: dewitpenhengevelde@gmail.com
Over de bonnenverkoop, sponsoren en andere activiteiten tijdens deze duivenmarkt zullen wij u t.z.t nader informeren via deze website.