21 maart 2021, Duivenmarkt Hengevelde!

Net als voorgaande jaren organiseert P.V. de Witpen een duivenmarkt in het voorjaar bij ons clubgebouw aan de Needsestraat in Hengevelde. Dit nog wel onder voorbehoud omdat we niet weten wat de ontwikkelingen zijn met betrekking tot Covid-19.

Ieder jaar verwelkomen wij vele liefhebbers vanuit de omgeving op onze duivenmarkt in Hengevelde. Deze komen voor het (ver)kopen van duiven of gewoon voor de gezelligheid en de contacten met collega liefhebbers.

Traditioneel wordt er tijdens de markt ook een bonnenverkoop gehouden van bonnen die wij geschonken krijgen van regionale, nationale en internationale kampioenen. De opbrengst van deze bonnenverkoop komt ten goede van onze vereniging maar ook wordt een derde van de opbrengst overgemaakt naar een goed doel. Dit jaar hebben de liefhebbers van P.V. de Witpen gekozen voor Stichting Ekiko dat opkomt voor kinderen die in pleeggezinnen terecht komen. Bekijk hun website: https://ekiko.nl voor meer informatie.
Mochten er liefhebbers zijn die de Witpen en Stichting Ekiko een warm hart toedragen en hiervoor een bon beschikbaar willen stellen, dan kunnen zij contact zoeken met één van de leden van P.V. de Witpen óf een bericht sturen via Facebook (messenger).

De voorverkoop van bonnen zal plaats vinden van 8 t/m 19 maart 2020 op Duiven.net. De eindverkoop is tijdens de markt op zondag 2 1maart 2021 om 10.00 uur in ons clubgebouw aan de Needsestraat 2c in Hengevelde.

Over de bonnenverkoop, sponsoren en andere activiteiten tijdens onze duivenmarkt zullen wij u t.z.t nader informeren via onze website en via facebook.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.