Het duivenseizoen is wéér begonnen, Arnold Paalman gaat verder waarmee hij in 2020 gestopt was!

Eigenlijk zou vorige week het startschot voor het duivenseizoen al beginnen, echter gooiden de weersomstandigheden roet in het eten. Dit weekend waren de weergoden ons beter gezind en konden we starten aan het seizoen 2021. Helaas dit allen nog wel onder een covid-19 protocol samengesteld door het NPO.
Dit weekend konden de duiven zich opmaken voor een vlucht vanuit Tienen, een plaats in België dat zich op hemelsbreed 193 kilometer van Hengevelde begint. Vrijdagavond werden er 266 duiven ingekorfd aan de Needsestraat die om 19.00 uur met de vrachtwagen aan hun heenreis begonnen. Zaterdagmorgen om 10.30 kregen zij het sein om aan hun terugweg te beginnen.
Dat Arnold Paalman zijn duiven alweer vroeg scherp heeft dit seizoen, bleek gisteren. Maarliefst de eerste 12 duiven op de uitslag waren van Arnold. Zijn eerste duif lande om 13.02.47 op het hok waarna de rest van zijn duiven in vlot tempo volgden.
Volgende week staat vlucht 2 op het programma, ditmaal gaan de duiven naar Burdinne.
Top 10 Tienen:
1 t/m 10: Arnold Paalman