Arnold Paalman toont opnieuw zijn klasse en wint ook de derde vlucht van dit jaar

Afgelopen weekend stond de derde vlucht op het programma. De duiven werden ingekorfd op vrijdagavond voor een vlucht naar Quirevrain. 290 duiven van 12 verschillende liefhebbers maakten de reis naar dit belgische plaatsje ongeveer 285 kilometer hemelsbreed van Hengevelde verwijderd.
Zaterdagmorgen om 10.00 werden de duiven gelost en konden zij aan hun teruweg beginnen.
Dat Arnold zijn duiven in topvorm heeft demonstreerde hij afgelopen weekend maar weer. Een duivin van Arnold snelde om 13.07 het hok in en was daarmee niet alleen de snelste van Hengevelde maar ook van kring zuid. Arnold zijn duivin was daarmee de snelste van bijna 8500 duiven. Een fantastische prestatie!

De top 10 was als volgt:
1,2,3,4,5,6,8,9. Arnold Paalman
7. Hennie Averdijk
10. Ronald ten Thije