Arnold Paalman wint ook vanuit Dizy le Gros

Afgelopen donderdag werden de duiven van de leden van de Witpen klaargemaakt voor de eerste midfond vlucht van dit jaar. Dit betekent grotere afstanden en op donderdag inmanden. Echter werd er dit weekend gekozen om de duiven vrijdag te lossen.

In verband met de slechte weersomstandigheden op zaterdag en de grote hitte voorspeld op zondag, leek het de bestuurders van afdeling 9 een betere oplossing om de duiven op vrijdag al los te laten.

Vrijdagmorgen om 11.30 werden de duiven gelost vanuit de vrachtwagen in Dizy le Gros. Dit ligt zo’n 340 kilometer hemelsbreed van Hengevelde. De eerste duif die de afstand wist te overbruggen was een duif van Arnold Paalman. Om 15.09.05 kwam een duif van Arnold aangeschoten en wist daarmee de winst voor Arnold veilig te stellen.

De top 10 was:
1,2,3,6,7,9,10 Arnold Paalman
4. Gerard Wielens
5. Bennie Rupert
8. Ronald ten Thije