Arnold Paalman wint de laatste natour vlucht, Gerard Wielens de laatste Jonge duiven vlucht!

Afgelopen weekend stonden de laatste twee vluchten van dit seizoen op het programma voor de duivenmelkers uit Hengevelde. Voor de natour gingen de duiven naar Quievrain (287km) en de Jonge duiven konden zich op maken voor een vlucht vanuit Sens (505 km).
Voor Arnold was het niet alleen de laatste vlucht van het seizoen maar ook zijn laatste bij P.V. de Witpen. Vanwege zijn verhuizing naar Laren zal hij niet langer meespelen in de Hengeveldse competitie. Op de laatste vlucht laat hij wederom zien uit welk hout zijn duiven gesneden zijn en sluit hij af met een compleet podium in Hengevelde. Zijn eerste duif arriveerde om 12.18.25 met een gemiddelde snelheid van 100 km per uur terug op het hok. De duiven bleken te vallen als regen, want een goede 6 minuten later waren er 28 van de 50 duiven terug op het hok.

Top 10 Quievrain:
1,2,3,6,7,8,9,10 Arnold Paalman
5. Gerard Wielens

Ook werd er nog een jonge duivenvlucht georganiseerd welke niet meer in de vereniging meetelt. Toch is deze prestatie zeker een vermelding waard. Om 09.00 werden de duiven in Sens gelost voor een terugtocht van 505 km. De eerste duif van P.V. de Witpen die dit wist te overbruggen was die van Gerard Wielens, welke om 15.11.39 terug was op het hok na ruim 6 uur vliegen.

Top 10 Sens:
1,2,9,10. Gerard Wielens
3,4,8. Rudie en Stan ten Thije
5. Arnold Paalman