Duivenmarkt en bonnenverkoop 2022!

Aankomend jaar zal de Witpen Hengevelde traditie getrouw een bonnenverkoop en (onder voorbehoud) een duivenmarkt organiseren!

De bonnenverkoop zal plaatsvinden van 14-03-2022 tot en met 25-03-2022 op duiven.net. Wanneer de duivenmarkt definitief door kan gaan, zal de eindverkoop in ons clubgebouw op zondag 27 maart plaatsvinden.

Ook dit jaar schenken we wederom een derde van de opbrengst aan een goed doel. Dat doel is dit jaar Matchis. Matchis maakt zich sterk voor stamceldonatie. Meer informatie is beschikbaar op hun website: https://www.matchis.nl/

De leden van de Witpen zijn alweer druk in de weer met het regelen van bonnen voor hun markt. Mocht je de Witpen en/of Matchis een warm hart toedragen en een bon willen schenken, dan kun je contact opnemen met één van onze leden.