Hennie Averdijk heeft zijn duiven scherp en wint ook vlucht nummer 2!

Afgelopen weekend konden de duiven uit Hengevelde zich op maken voor de tweede wedvlucht van het seizoen. Ditmaal voor een vlucht vanuit Burdinne, ongeveer 211km vanaf Hengevelde gelegen.

Om 09.00 werden de duiven losgelaten met een noorden “kop’ wind. Na ruim 2 uur en 45 minuten wist de eerste duif zijn weg terug te vinden naar het hok. Wederom een doffer van Hennie Averdijk die zijn vorm al vroeg in het seizoen te pakken heeft. Om 11.48.11 was hij terug op zijn hok en verzilverde daarmee de eerste plek. De tweede plek was dit weekend voor Bennie Rupert, op de voet gevolgd door Eduard ter Avest welke plek drie bemachtigde.

De top 10 was als volgt:
1,6,9 – Hennie Averdijk
2,5,8 – Bennie Rupert
3 – Eduard ter Avest
4, 10 – Ronald ten Thije
7 – Gerard Wielens