Duivenmarkt 24 maart 2019!

Duivenmarkt 24 maart 2019!

Hallo Sportvrienden

Ook in 2019 organiseren wij weer onze jaarlijkse duivenmarkt bij het clublokaal. De markt is een begrip geworden binnen de duivensport in Oost Nederland en ver daar buiten. Ieder jaar komen vele liefhebbers uit het hele land naar Hengevelde voor een paar jonge duiven, ook komen er de laatste jaren verenigingen naar de markt, ze maken er een dagje uit van en organiseren binnen hun vereniging met de aangekochte duiven een jonge duiven race. De duivenmarkt is echt een markt voor de liefhebber met een kleine beurs.Duivenmarkt-Banner

We zien al vele jaren dezelfde mensen die er hun jonge duiven kopen en verkopen.( hieraan zijn geen kosten verbonden)
En het allerbelangrijkst is, dat de liefhebbers komen voor de gezelligheid, de contacten met sportvrienden en niet op de laatste plaats voor gezellig samenzijn.(ouderwets “melken”)
Traditioneel wordt er tijdens de markt een bonnenverkoop gehouden van kampioenen uit de regio, maar ook door topspelers uit de rest van Nederland en Duitsland worden er spontaan bonnen geschonken.
1/3 deel van de opbrengst met een minimum van 750 euro gaat naar het goede doel dit jaar voor:

Kika_logo_PMS
Mochten er sportvrienden zijn die Kika en de Witpen een warm hart toedragen en hiervoor een bon beschikbaar willen stellen kunnen contact op nemen met:
Jan Rupert 06-20337260 of email: janrupert@hetnet.nl.
De voorverkoop van de bonnen zal van 8 t/m 22 maart 2019 op Duivennet.nl plaats vinden. De eindverkoop is tijdens de markt op zondag 24 maart 2018 rond 10.30 uur in ons clubgebouw aan de Needsestraat 2c in Hengevelde.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jan Rupert 06-20337260 of email: janrupert@hetnet.nl.
Over de bonnenverkoop, sponsoren en andere activiteiten tijdens deze duivenmarkt zullen wij u t.z.t. informeren via onze website: www.dewitpen.nl
Even als andere jaren staat de koffie met krentenwegge klaar, en is de entree gratis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reken uit (ter bevesteging) *