Duivenmarkt voor de 20ste keer.

Zondag 24 maart wordt al weer voor de 20ste keer de jaarlijkse duivenmarkt gehouden. Zoals inmiddels bij vele liefhebbers bekend, is dit een jaarlijks terugkerend evenement dat eind maart plaats vindt. Elk jaar opnieuw weten zeer veel liefhebbers de weg naar Hengevelde te vinden, waaronder veel buitenlanders. De mensen komen vooral voor de contacten, gezelligheid, en misschien voor het geluk om een jonge duif op de markt te kopen waar mogelijk een kampioen uit zal groeien; dat dit mogelijk is lezen we regelmatig in de duivensportbladen.

Voor liefhebbers die duiven willen verkopen bestaat de mogelijkheid om verkoopkooien te huren. Wilt u de jongen op tijd groot hebben om ze te kunnen verkopen, kunt u het best de duiven rond 20 januari gaan koppelen.

Ook zal er ’s morgens een bonnenverkoop plaatsvinden van regionale kampioenen. Verder zijn er weer diverse firma’s aanwezig met duivensportartikelen, en zal de tombola ook niet ontbreken met vele mooie prijzen.

Dit alles vindt plaats op zondag 24 maart  vanaf 8.00 uur bij het clublokaal van “De Witpen” aan de Needsestraat 2c te Hengevelde. De toegang tot de markt is gratis, en voor de bezoekers staat de koffie klaar.

1 reactie

    • G.van Dijk op 16 maart 2013 om 11:39
    • Reageer

    Graag wil ik naar Hengelvelde komen maar ik ga met de trein hoe kan ik dan het beste daar komen kan eventueel een vouwfiets meenemen als het vanaf een dicht bijzijnde treinstation te ver is?
    Groeten Geert van Dijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reken uit (ter bevesteging) *