Het is bijna zover

De voorbereidingen voor de duivenmarkt zijn in volle gang. Iedereen in de vereniging is op zijn of haar manier bezig om er een goed evenement van te maken. We hopen, dat de weergoden ons deze zondag niet in de steek laten.

Om 8.00uur zondagmorgen 24 maart gaat de markt open. Nadat we de duiven hebben kunnen bekijken en hebben onderhandeld over de prijs, kunnen we binnen genieten van een lekker bakje koffie met krentenbrood.

Om 10.30uur begint de bonnenverkoop, waar we onder het genot van een drankje kunnen bieden op de duif van die liefhebber, waar we al zo lang van droomden. Verschillende liefhebbers uit de omgeving hebben een jonge duif (op de markt aanwezig) of bon voor een duif in overleg beschikbaar gesteld. Daarvoor zijn we deze sportmensen erg dankbaar.

Ook kunnen we onze voorraad duivenproducten aanvullen op de markt bij diverse stands. Maar vergeet vooral niet het “duivenmelken”. Zo vlak voor het vliegseizoen is er weer heel wat te bespreken met elkaar. Daar is deze markt natuurlijk bijzonder geschikt voor.

Al met al een goede reden om zondagmorgen een bezoekje te brengen aan de Needsestraat in Hengevelde. We hopen u allen in grote getalen te mogen begroeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reken uit (ter bevesteging) *