Jaarlijkse duivenmarkt op 26 maart 2017!

DuivenmarktDe duivenmarkt, die in 1992 is begonnen als activiteit bij ons 25-jarig jubileum, is een begrip geworden in de duivensport in Oost Nederland. We zijn dan ook blij dat we, nu we ons 50-jarig jubileum vieren in 2017 nog steeds deze markt kunnen organiseren.Jammer dat we enkele jaren de markt moesten afblazen in verband met vogelpest e.d., anders hadden we in 2017 al voor de 26ste keer de markt gehouden.
Ieder jaar komen vele liefhebbers naar Hengevelde voor een paar jonge duiven, ook komen er de laatste jaren complete verenigingen naar de markt. Ze maken er een dagje uit van en organiseren binnen hun vereniging met de aangekochte duiven een jonge duiven race.
De duivenmarkt is echt een markt voor de liefhebber met een kleine beurs.
We zien al vele jaren weer dezelfde mensen, die hun duiven verkopen. En het allerbelangrijkst is, dat de meerderheid komt voor de gezelligheid, voor de contacten met collega-liefhebbers, en voor het “melken”.
Traditioneel wordt er tijdens de markt een bonnenverkoop gehouden van kampioenen uit de regio. Ook uit de rest van Nederland, uit België en Duitsland worden er bonnen geschonken.
De bonnen zullen worden verkocht van 10 t/m 24 maart 2017 op Duivennet.nl. De eindverkoop zal plaats vinden tijdens de markt op zondag 26 maart 2017 in ons clubgebouw aan de Needsestraat 2c in Hengevelde.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bennie Pelle 0547-333202 of email: info@dewitpen.nl
Over de bonnenverkoop, sponsoren en andere activiteiten tijdens deze duivenmarkt zullen wij u regelmatig informeren via deze website.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reken uit (ter bevesteging) *